Bogdan şi Iuliana, doi asistenţi medicali români cu poveşti de succes

Bogdan-asistent-medical-roman-colaborare-VR-Personal

Scopul principal al echipei VR Personal este acela de a ajuta cât mai mulţi asistenţi medicali români să trăiască poveşti de succes profesional şi personal în Germania. Acest lucru este posibil cu ajutorul Proiectului "Muncă şi Integrare în Germania," creat special pentru a-i ajuta pe români să-şi construiască un viitor mai bun în această ţară europeană. Rezultatele? Ne bucurăm să spunem că ele sunt pe măsura efortului depus zilnic de noi, după cum demonstrează şi numeroasele poveşti de succes ale asistenţilor medicali pe care echipa noastră i-a ajutat deja, aşa cum sunt Bogdan şi Iuliana. 

Povestea de succes a lui Bogdan

Bogdan lucra în Nienburg atunci când a decis să îl contacteze pe Vlad Ruja, fiind deja un asistent medical român cu recunoaştere în Germania. Cu toate astea, el îşi dorea să schimbe atât locul de muncă, cât şi localitatea. "M-am ţinut de acest contract, căci sunt un om de cuvânt. Cuvântul meu pentru mine este un contract. Am îndeplinit anul acolo, dar îmi doream să lucrez în altă zonă şi în alte condiţii," a explicat Bogdan, atunci când l-am întrebat de ce a ales să apeleze la echipa noastră.

"L-am găsit pe Vlad pe Internet şi l-am contactat. Voiam să schimb zona, pentru integrare, pentru mine şi mai ales pentru copiii mei. M-am dus la el şi i-am spus că am prieteni în altă zonă, că mi-aş dori să merg în acea zonă, pentru că ştiam că socializarea este foarte importantă pentru cei mici. Sunt doar eu cu ei aici, iar copiii sunt prioritatea mea," a mai spus Bogdan. Vlad Ruja şi echipa VR Personal au reuşit să-l ajute pe Bogdan să-şi găsească jobul dorit, în condiţiile dorite de el, adică pe tura de noapte, pentru a avea grijă de copii ziua, în localitatea în care dorea să lucreze, cu salariu mai mare şi cu ajutor la găsirea locuinţei!

"Tot ce-a spus Vlad s-a respectat întocmai. Este un om extraordinar şi de cuvânt," a adăugat Bogdan.

Iuliana – o altă poveste de succes

La fel ca Bogdan, Iuliana lucra deja în Germania când a decis să contacteze echipa VR Personal, în căutare de mai bine. "Colaborasem înainte cu o altă firmă, care îmi oferise un loc de muncă într-un sătuc din apropiere de Nürnberg, unde nu reuşeam să mă integrez. De aceea, am decis să îi scriu un mesaj lui Vlad Ruja, l-am contactat. Prima dată când am venit în Germania, în 2021, am lucrat în Bremen. Din păcate, am avut o serie de probleme medicale în familie, aşa că a trebuit să mă întorc în România. Mi-am dat seama că vreau înapoi în Germania şi aşa am ajuns la acest nou loc de muncă," a spus Iuliana.

Odată ce a ajuns lângă Nürnberg, cu cealaltă firmă, ea şi-a dat seama că nu se simte ok la acel loc de muncă şi că nu este nici localitatea potrivită pentru ea. "Voiam înapoi în Bremen, dar firma pe care o alesesem avea disponibile locuri doar în acest sătuc de lângă Nürnberg. Aşa că am vorbit cu Vlad Ruja, şi cum el avea oferte în Bremen, am ales Proiectul "Muncă şi Integrare în Germania." Locul de muncă găsit de el e chiar ok. În plus, mi-a plăcut că este un om foarte de treabă, prietenos, cu un vibe pozitiv," a adăugat ea.

Am întrebat-o pe Iuliana de ce a ales proiectul VR Personal, având în vedere că avea deja o altă alternativă. Ea a răspuns simplu: "Chiar te face să mergi înainte! Asta m-a convins să colaborez cu VR Personal. Vlad şi echipa lui se implică foarte mult."

Un pas înainte pentru asistenţii medicali români

Bogdan şi Iuliana sunt mai mult decât simpli asistenţi medicali români cu experienţă în Germania, ei sunt şi părinţi interesaţi să ofere un viitor mai bun copiilor lor. De aceea, întreaga experienţă de socializare este extrem de importantă pentru ei, la fel cum este şi oraşul în care lucrează. Proiectul "Muncă şi Integrare în Germania" de la VR Personal s-a dovedit a fi cel mai potrivit pentru ei deoarece le-a oferit o şansă reală de a face un pas înainte, exact în condiţiile lor şi în oraşul dorit.

Descoperă şi tu locaţiile locurilor de muncă disponibile la VR Personal!

5
Ce a însemnat obţinerea recunoaşterii profesionale...
O nouă poveste de succes: cum a reuşit Ana-Maria s...

Postari Asemanatoare