De ce ai nevoie de un număr unic de impozit în Germania şi clasa corectă de impozitare

De ce ai nevoie de un număr unic de impozit în Germania şi clasa corectă de impozitare

VR Personal înseamnă mai mult decât o experienţă de top în găsirea unui loc de muncă cu contract direct cu angajatorul german, salariu conform cu noua grilă de salarizare din Germania, bonusuri, zile libere, concedii şi multe beneficii. Echipa noastră te ajută să îţi găseşti un loc de muncă ca asistent medical, dar şi să îţi dezvolţi abilităţile de limba germană, să îţi aduci familia aproape şi să obţii repede, gratuit şi fără bătăi de cap recunoaşterea profesională. În plus, te ajutăm şi cu informaţii importante la capitolul legislaţie şi fiscalitate, inclusiv despre importantul număr unic de impozit în Germania.

Ce trebuie să ştii despre numărul unic de impozit

Ce este şi de ce e nevoie de un număr unic de impozit în Germania? Aceasta este întrebarea pe care şi-o pun mulţi asistenţi medicali şi infirmieri români care vor să înceapă o carieră de succes în această ţară.

Ca ei să se bucure de succes, VR Personal îi ajută să afle care sunt primii paşi în Germania şi de ce numărul unic de impozitare este unul dintre cele mai importante aspecte. 

Pentru că da, acest număr este aspectul care poate face diferenţa pentru fiecare dintre ei, ajutându-i să câştige mai mult! În plus, el se obţine foarte simplu: numărul unic de impozit vine prin poştă după înregistrarea la primărie.

O carieră de succes în Germania începe cu obţinerea acestui număr unic de impozit. 

Asta pentru că în Germania există 6 clase diferite de impozitare. Concret, doi angajaţi de aici pot avea acelaşi salariu brut, dar pot rămâne în mână cu sume diferite de bani după plata impozitelor, în funcţie de clasa de impozitare din care fac parte. 

Numărul unic de impozitare este unul dintre primii paşi pe care şi tu trebuie să îi faci în Germania, pentru că el te poate ajuta să ai parte de o clasă de impozitare mai bună.

Informaţii fiscale care te ajută să faci un pas înainte

În Germania, impozitul de venit se calculează pe baza numărului unic de impozit, care îţi poate arăta în ce clasă de impozitare eşti. 

Trebuie să ştii că această ţară are 6 clase de impozitare diferite: Steuerklass 1, 2, 3, 4, 5 şi 6. 

Mulţi asistenţi medicali şi infirmieri români uită să-şi ia acest număr unic de impozit de la finanţe, ceea ce îi poate aduce automat în clasa de impozitare Steuerklass 6, unde impozitul pe venit şi contribuţiile plătite sunt mai mari. 

Vestea bună este că VR Personal este alături de tine şi la acest capitol şi te ajută să faci primii paşi în Germania cu succes. Echipa noastră ştie că succesul înseamnă un salariu competitiv, iar acesta se obţine şi cu ajutorul unor informaţii corecte şi utile. 

Astfel, tu nu vei plăti taxe exagerate, ci te vei bucura de adevărata valoare a muncii tale, cu un salariu pe măsură. Fă şi tu un pas înainte şi obţine numărul unic de impozit de la finanţe! Aşa, poţi plăti impozit mai mic şi poţi rămâne cu mai mulţi bani în buzunar!

Este important ca românii să înţeleagă de ce obţinerea numărului unic de impozit de la finanţe este un aspect important. Aşa, ei se pot bucura de câştiguri mai mari,

spune Vlad Ruja

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de un nou loc de muncă în domeniul medical din Germania, dar şi de toate avantajele pe care ţi le oferă echipa noastră?

6