Care sunt condiţiile şi primii paşi la un nou loc de muncă în Germania!

Care sunt condiţiile şi primii paşi la un nou loc de muncă în Germania!

VR Personal te ajută să faci chiar mai mult: să vezi care sunt condiţiile şi să faci primii paşi, cu un nou loc de muncă în Germania!

Cu ajutorul proiectului "Muncă şi integrare în Germania" poţi să vezi cum stau lucrurile aici, care sunt condiţiile de top pe care le are un asistent medical cu recunoaştere în Germania dacă alege să lucreze într-un centru de seniori, dar şi cum sunt percepuţi angajaţii români aici. 

Vlad Ruja de la VR Personal a vizitat un centru de seniori şi a stat de vorbă cu directorul pentru a afla cât de mulţumit este de colaborarea cu noi, de noii asistenți din România, dar şi cât de mulţumiţi sunt ei de condiţiile oferite.

Hai să vezi noul episod video din proiectul "Muncă şi integrare în Germania", unde Vlad te ajută să înţelegi de ce un loc de muncă într-un centru de seniori recunoscut în Germania poate fi primul pas spre un viitor mai bun, cu mai mult respect şi multe beneficii!

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de un nou loc de muncă în domeniul medical din Germania, dar şi de toate avantajele pe care ţi le oferă echipa noastră?

6
VR Personal este alături de tine şi în vacanţă, şi...

Postari Asemanatoare