Emilia a obținut recunoașterea profesională de asistent medical în Germania

Emilia a obținut recunoașterea profesională de asistent medical în Germania

Echipa VR Personal este una dedicată veştilor bune oferite asistenţilor medicali şi infirmierilor români care vor să înceapă sau să dezvolte o carieră de succes în Germania. Pentru mulţi dintre asistenţi, un pas extrem de important este obţinerea recunoaşterii profesionale. Asta pentru că, odată cu recunoaşterea profesională, orice asistent medical se poate bucura de condiţii mai bune la locul de muncă, începând cu un salariu mai mare. În plus, şi sarcinile asistenţilor la locul de muncă se schimbă, reflectând evoluţia lor profesională în Germania.

Cum a obţinut Emilia recunoașterea profesională

Doamna Emilia a onorat întreaga echipă VR Personal cu încrederea ei, în momentul în care a ales să facă parte din Proiectul "Muncă şi Integrare în Germania". Ea este un om cu adevărat minunat, care a dat dovadă atât de mult profesionalism în colaborarea cu noi, cât şi de multă seriozitate, demonstrată pe parcursul întregii sale cariere de asistentă medicală. În plus, este important de menţionat că doamna Emilia ştie să-şi iubească, să-şi ajute şi să-şi protejeze familia. Aflată momentan în România pentru a-i ajuta pe cei dragi, ea se va întoarce în Germania cu noi oportunităţi de succes obţinute cu ajutorul echipei noastre.

Întreaga echipă VR Personal s-a bucurat enorm în momentul în care Emilia a primit recunoaşterea, din toate motivele expuse de mai sus. "Ai învăţăt foarte mult şi meriţi din plin ceea ce îţi voi spune în următoarele secunde," a spus Vlad Ruja, care a decis să-i dea o veste bună Emiliei. 

Într-adevăr, ea a muncit, a învăţat şi a dat dovadă de profesionalism, aşa că nu-i de mirare că a şi primit recunoaşterea! Mai mult, doamna Emilia a ales să facă parte din Proiectul "Muncă şi Integrare în Germania," un proiect 100% dedicat asistenţilor şi infirmierilor români care vor să facă carieră aici.

Care a fost reacţia Emiliei la aflarea veştii

"Nu cred aşa ceva," a spus Emilia, a intuit de la începutul conversaţiei cu Vlad că urma să primească o veste importantă pentru cariera ei în domeniul medical din Germania. Aflată în România pentru a-şi ajuta rudele, Emilia a fost foarte emoţionată de telefonul lui Vlad Ruja. Acesta şi-a dorit să o bucure şi mai tare, aşa că a continuat: "Te felicit! Uite aici este recunoaşterea ta! Tocmai ce am primit-o de două zile...". 

"Doamne, îţi mulţumesc!" a spus Emilia, pentru care obţinerea recunoaşterii este cea mai importantă veste legată de cariera ei în domeniul medical din Germania.

"Te aştept în Germania sau o trimitem prin poştă," a adăugat Vlad, dornic să o susţină pe Emilia şi acum, dar şi la întoarcerea ei în Germania. Ea va avea posibilitatea de a merge înainte în carieră, iar oportunităţile care o aşteaptă acum în Germania au devenit mult mai mari. 

"Chiar sunt fericită. Nu cred aşa ceva! Este cea mai bună veste pe care am primit-o în ultimul timp," a mai spus doamna Emilia. Vlad a felicitat-o atât pentru obţinerea recunoaşterii, care a implicat muncă, studiu şi profesionalism, cât şi pentru tot ajutorul acordat familiei ei.

"Sunt recunoscător că te-am cunoscut. Colaborăm atât de bine," a spus Vlad, care ştie foarte bine cât au crescut şansele Emiliei pentru o carieră de succes în Germania, odată cu obţinerea recunoaşterii. Bineînţeles că ea se va bucura de 100% susţinere de la VR Personal şi pe viitor!

Îți dorești și tu o carieră în domeniul medical din Germania?

Fie că ești asistent medical recunoscut de statul german, sau fară recunoaștere, noi avem o veste bună pentru tine! Echipa VR Personal iți oferă acum șansa de a găsi un loc de muncă de viitor, care include contract direct cu angajatorul german, salariu european, bonusuri, zile libere, o locuință exact așa cum îți dorești și multe alte beneficii!

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de un nou loc de muncă în domeniul medical din Germania, dar şi de toate avantajele pe care ţi le oferă echipa noastră?

1
Și tu poți începe o carieră în domeniul medical di...
VR Personal sărbătoreşte poveştile de succes ale r...

Postari Asemanatoare