VR Personal sărbătoreşte poveştile de succes ale românilor care lucrează în Germania

VR Personal sărbătoreşte poveştile de succes ale românilor care lucrează în Germania

VR Personal, o companie dedicată proiectului "Muncă şi Integrare în Germania", sărbătoreşte poveştile de succes ale românilor angajaţi deja aici. Ştim bine că fiecare dintre aceştia a pornit la drum cu încredere, dedicare şi profesionalism, dar şi cu speranţa unui viitor loc de muncă stabil, cu salariu realmente competitiv pe piaţa europeană şi care să le asigure respectul şi condiţiile pe care le merită. Suntem bucuroşi să vă spunem că majoritatea poveştilor românilor care au ales o carieră în domeniul medical, în Germania, sunt şi poveşti de succes!

O carieră de succes la orice vârstă

În septembrie 2021, echipa VR Personal scria pe Facebook că românii se pot bucura de o carieră de succes în domeniul medical la orice vârstă, mai ales dacă aleg să facă parte din proiectul "Muncă şi Integrare în Germania". Aveam atunci un exemplu concret, povestea de succes a doamnei Adriana, care a ales să se angajeze în domeniul medical din Germania la peste 50 de ani. Doamna a pornit la drum cu zâmbetul pe buze şi cu un partener de încredere alături, adică VR Personal. În scurtă vreme a avut parte de un loc de muncă aşa cum îşi dorea, dar şi de multe alte beneficii.

După mai bine de un an de când am scris povestea de succes a doamnei Adriana, suntem bucuroşi să vă anunţăm că am ajutat mulţi alţi români să-şi găsească un loc de muncă la fel de bun în Germania, dar şi să se integreze cu succes aici. Pe lângă beneficiile normale, adică contractul semnat direct cu angajatorul german, salariul competitiv şi beneficiile în materie de prime, bonusuri şi zile libere, VR Personal a continuat să ofere multe alte avantaje la integrare, atât în materie de locuinţă şi consiliere, cât şi în materie de cursuri de limba germană.

Noi ştim că integrarea în Germania înseamnă mai mult decât un job de viitor în domeniul medical şi că românii merită poveşti de succes în toate aspectele vieţii!

Şansele de care au nevoie românii

Încă de la înfiinţare, VR Personal şi-a propus să ofere românilor toate şansele de care au nevoie pentru a începe şi a avansa într-o carieră de succes în domeniul medical, în Germania. Recent, o altă româncă dragă nouă, doamna Erika, ne-a spus că are o părere foarte bună despre compania noastră şi despre domnul Vlad Ruja, fondatorul ei. Deşi doamna Erika nu a crezut vreodată că există o asemenea companie, a decis să îşi depună CV-ul la VR Personal, pentru că ştia că are nevoie de o şansă de a merge înainte în cariera ei din domeniul medical.

Când mi-a fost recomandată firma VR Personal de către prietena mea, nu mă gândeam că poate fi atât de bine şi că pot avea parte de atâta ajutor. Recomand tuturor românilor care vor să lucreze în Germania, în domeniul medical, colaborarea cu această firmă şi cu domnul Vlad Ruja.

Erika

Echipa VR Personal este încântată de cuvintele frumoase alese de doamna Erika pentru a descrie colaborarea cu noi, însă ştie bine că adevăratele merite sunt ale dânsei, pentru că a ales să pornească la drum cu încredere şi să-şi construiască propria viziune de viitor în Germania.

Promitem să rămânem alături de toţi românii care aleg să facă un pas înainte către o carieră de succes în domeniul medical. Le vom oferi toate şansele de care au nevoie pentru a-şi construi şi ei viziunea de viitor în Germania!

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de un nou loc de muncă în domeniul medical din Germania, dar şi de toate avantajele pe care ţi le oferă echipa noastră?

8
Emilia a obținut recunoașterea profesională de asi...
Un interviu despre dorinţa de a munci și a se inte...

Postari Asemanatoare