O nouă poveste de succes: cum a reuşit Ana-Maria să obţină recunoaşterea profesională în Germania

Vlad-Ruja-de-la-VR-Personal-o-anunta-pe-Ana-Maria-ca-a-obtinut-recunoasterea-profesionala-in-Germania

Echipa VR Personal ştie cât de importantă este obţinerea recunoaşterii profesionale pentru asistenţii medicali din România care vor să facă un pas în faţă în cariera lor de succes în Germania. De aceea, ea face tot posibilul ca procesul de obţinere al acestui document să fie unul rapid, simplu, fără costuri şi fără riscuri. Pentru echipa noastră, cea mai mare bucurie este aceea de a ne asigura că asistenţii medicali serioşi şi profesionişti, precum Ana-Maria, obţin recunoaşterea profesională şi beneficiază de toate avantajele care apar odată cu ea.

Ana-Maria a obţinut recunoaşterea profesională în Germania

Recent, Vlad Ruja de la VR Personal a decis să filmeze momentul în care îi dă vestea cea bună Anei-Maria. El şi-a dorit să împărtăşească cu ea acest moment special, dar şi să arate că obţinerea recunoaşterii poate fi un moment inspiraţional pentru alţi asistenţi medicali români care doresc să facă acest pas spre succes. Impresionant este şi faptul că Ana-Maria a reuşit să obţină recunoaşterea profesională deşi lucrează full-time şi are familia alături de ea în Germania. De aceea, Vlad a ales să-i dea vestea cea bună personal.

"Probabil bănuiţi de ce vă sun," i-a spus Vlad la începutul conversaţiei pe WhatsApp. "Vreau să vă felicit oficial, să vă arăt hârtia mult aşteptată şi vă doresc mult succes în continuare! Mă bucur şi am şi eu alături de dumneavoastră emoţii, pentru că ştiu cât aţi învăţat şi că nu v-a fost uşor," a adăugat Vlad. Răspunsul Anei-Maria? "Vă mulţumesc din suflet! Cu siguranţă, singură nu aş fi reuşit. Decât împreună cu dumneavoastră," a spus ea, cu lacrimi în ochi. "Mă bucur că aţi apelat la noi, că am reuşit să vă cunosc şi că am reuşit să vă ajutăm, bineînţeles," a răspuns Vlad. 

 Mesajul lui Vlad Ruja pentru asistenţii medicali români

La finalul discuţiei cu Ana-Maria, Vlad li se adresează asistenţilor medicali români care speră să obţină recunoaşterea profesională în Germania. "Am fost şi eu plin de emoţie, chiar la un moment-dat mi-au dat lacrimile. Asta pentru că ştiu cât de mult ne implicăm pentru fiecare asistent. Pentru noi, reuşitele lor sunt şi reuşitele noastre. Ei sunt asistenţii cu care noi ne mândrim şi care sunt oglinda firmei noastre. Suntem foarte mândri de doamna Ana-Maria deoarece are şi copiii cu ea în Germania, şi soţul şi nu este uşor să lucrezi full-time, să şi înveţi limba germană şi să reuşeşti toate astea într-un timp atât de scurt," a explicat el.

Cu ajutorul VR Personal, procesul de obţinere a recunoaşterii profesionale în Germania este mai simplu şi mai rapid, fiind extrem de util pentru toţi asistenţii medicali români care vor să facă un pas înainte în cariera lor de succes aici. Mai mult, ei trebuie să ştie că implicarea VR Personal este gratuită, necondiţionată şi fără riscuri. Asistenţii medicali au costuri ZERO şi ZERO constrângeri, deoarece colaborarea cu VR Personal nu înseamnă că vor fi obligaţi să plătească ceva, ori să rămână o perioadă la un anumit loc de muncă.

1
Bogdan şi Iuliana, doi asistenţi medicali români c...
Și tu poți începe o carieră în domeniul medical di...

Postari Asemanatoare