Poveste de succes: Un simplu pas spre mai bine poate schimba viitorul tău, dar şi viitorul oamenilor dragi

Poveste de succes: Un simplu pas spre mai bine poate schimba viitorul tău, dar şi viitorul oamenilor dragi

Ştim cu toţii că viitorul este influenţat de deciziile noastre şi că una singură se poate dovedi extrem de importantă pentru întreg parcursul nostru. Anca şi Remus Gheonea au luat o astfel de decizie atunci când au contactat echipa VR Personal şi au ales să facă parte din Proiectul "Muncă şi Integrare în Germania"

Astfel, ei au reuşit să schimbe în bine atât viitorul lor şi al familiei lor, cât şi pe cel al grupului de prieteni, care le-a urmat rapid exemplul. Haideţi să descoperim împreună o adevărată poveste de succes!

O decizie de moment, o decizie de viitor

"Am avut o experienţă proastă cu altă firmă şi, împreună cu colegele mele românce şi cu soţul meu, am încercat să dăm de domnul Vlad Ruja, un domn deosebit. Am vorbit cu dumnealui pe WhatsApp şi rămăsese să ne auzim cu toţii la un telefon. Întâmpinasem o problemă gravă la locul de muncă anterior şi în colaborarea cu cealaltă firmă, problema cazării.

Ce ne găsiseră ei era foarte, foarte scump, aşa că nici eu, nici colegele mele nu ne permiteam chiria plus traiul zilnic Germania," îşi aminteşte Anca.

Ajunşi în Germania, Anca şi Remus s-au împrietenit cu Eliza şi Loredana, alte două asistente medicale românce, care lucrau în acelaşi loc. Împreună, şi-au dat seama că atât jobul, cât şi colaborarea cu firma anterioară lăsau de dorit. Acesta a fost momentul în care Anca a descoperit contul de Facebook al VR Personal

Decizia ei de a contacta echipa noastră s-a dovedit a fi una extrem de inspirată, căci ea a schimbat atât viitorul familiei Gheonea, cât şi viitorul Elizei şi Loredanei. Acum, toţi patru fac parte din Proiectul "Muncă şi Integrare în Germania."

Întotdeauna se poate mai bine!

"Povestea mea este foarte tristă, din ce spun prietenele şi colegele mele. M-am trezit în Germania, fără să cunosc prea bine limba şi fără să primesc prea mult ajutor de la firma pe care o alesesem. M-au introdus la cursuri de limba germană după 3 luni de zile, iar în timpul ăsta învăţam germana pe YouTube.

Eram singură, cu bagajele în mână, în depresie. Am 2 copii acasă şi mi-era dor de ei. Cunoscând-o pe Anca şi pe Remus, mi-am schimbat un pic orientarea, însă. În urma unei conversaţii cu ei, am primit impulsul de care aveam nevoie. Sunt înmiit îndatorată la ei! Din momentul în care am cunoscut echipa VR Personal, alţi oameni de cuvânt, totul s-a schimbat pentru mine," povesteşte Eliza.

Într-adevăr, decizia Ancăi de a contacta echipa VR Personal le-a schimbat tuturor viitorul. Practic, Anca şi Remus şi-au dat seama că fosta colaborare nu era una ok pentru ei, dar că asta nu înseamnă că trebuie să renunţe la visul de a avea o carieră de succes în domeniul medical din Germania

"Mă bucur să vă spun că experienţa cu VR Personal a fost complet diferită de ce a fost înainte, iar Vlad ne-a promis sprijin la fiecare pas: un nou loc de muncă aşa cum ne doream şi o chirie pe care să ne-o permitem. Până şi cu recunoşterea ne-a sprijinit, gratuit. Acum toate s-au rezolvat şi aşteptăm recunoaşterea," povesteşte Anca.

Decizia potrivită, la momentul potrivit

Pe drumul spre succes, deciziile potrivite sunt cele mai importante. De aceea, ca asistent medical, trebuie să optezi pentru colaboratori de încredere! Fă şi tu o schimbare în bine!

4
Ce a însemnat obţinerea recunoaşterii profesionale...

Postari Asemanatoare