5 sfaturi utile de la asistenţii medicali care fac parte deja din Proiectul “Muncă şi Integrare în Germania”

5-sfaturi-utile-de-la-asistentii-medicali-care-fac-parte-deja-din-Proiectul-Munca-si-Integrare-in-Germania

Echipa VR Personal ştie că orice nou început poate părea dificil, mai ales dacă este vorba despre a lucra şi a te integra într-o ţară străină. De fapt, frica de la începutul drumului este cea care împiedică mulţi oameni să-şi realizeze visurile, chiar dacă ştiu că asta i-ar face fericiţi. Pentru a ajuta asistenţii medicali români care se gândesc încă dacă să facă un pas înainte cu ajutorul Proiectului "Muncă şi Integrare în Germania", am decis să le punem la dispoziţie 5 sfaturi utile de la cei care fac deja parte din proiect.

"Ne schimbăm în bine"

Schimbarea face parte din natura umană şi este firesc să ne dorim schimbări, să vrem mai mult şi să tindem către mai bine. Cu toate acestea, schimbările ne pot provoca şi frică, mai ales la început de drum. Atunci când Vlad Ruja a întrebat-o pe Georgiana, o tânără asistentă medicală care face parte din Proiectului "Muncă şi Integrare în Germania", cum se simte după un an de Germania şi dacă are altă mentalitate, aceasta a răspuns simplu. "Ne schimbăm, ne schimbăm foarte mult, dar cred că totul a fost spre bine," a spus ea.

Succesul începe cu decizia de a face o schimbare!

"Experienţa unui nou loc de muncă este interesantă"

O altă tânără asistentă medicală, Simona, i-a mărturisit Andreei că experienţa unui nou loc de muncă este interesantă. Întrebată cum s-a adaptat, aceasta a răspuns sincer: "A fost interesant. A fost puţin greu la început, dar ok. A fost ceva nou," a spus ea. Simona a continuat spunând că s-a putut adapta, că a avut norocul de a avea colegi ok şi că totul a fost ok per total, mai ales datorită faptului că a avut parte de sprijinul echipei VR Personal la fiecare pas.

Chiar dacă un nou început vine şi cu dificultăţi, acestea pot fi depăşite cu atitudinea potrivită, mai ales dacă ai alături un ajutor de nădejde!

"M-am adaptat şi îmi place aici"

Atitudinea pozitivă şi seriozitatea la locul de muncă contează la fel de mult ca sprijinul oferit de echipa VR Personal, lucru pe care îl demonstrează perfect povestea de succes a Claudiei. "Este prima dată când vin într-o ţară străină şi m-am adaptat, îmi place aici, îmi place ceea ce fac, asta şi datorită meseriei pe care o practic, dar şi echipei VR Personal şi domnului Vlad Ruja."

Vocaţia şi respectul faţă de propria meserie sunt importante în procesul de adaptare, mai ales la un nou loc de muncă în domeniul medical din Germania.

"Important este să încerci"

Întrebată ce sfat le-ar da asistenţilor medicali români care se gândesc să facă primii paşi în Germania, Georgiana a răspuns simplu: "Le-aş spune să încerce," a spus ea. "Şi eu am venit aici pentru o experienţă nouă. A fost totul pe moment, nu plănuisem ceva înainte, dar, cu ajutorul VR Personal, am făcut cursuri şi tot restul chiar aici… Eu cred că toţi trebuie să încercăm şi să ne asumăm," a continuat ea.

Doar încercând poţi începe o carieră de succes în domeniul medical din Germania!

Încearcă şi tu! Trimite-ne CV-ul tău!

"Nu o să-ţi pară rău dacă încerci"

Se spune că în viaţă nu ne pare rău pentru lucrurile pe care le-am făcut, ci pentru acelea pe care nu am avut ocazia să le facem. Poate de aceea, sfatul Simonei pentru asistenţii medicali români aflaţi la început de drum este tot acela de a încerca să înceapă o carieră de succes în Germania. "Nu o să le pară rău, cu siguranţă! Dumneavoastră sunteţi de încredere, firma dumneavoastră, totul este de încredere şi tot ce spuneţi, asta faceţi," a mai adăugat ea, adresându-i-se lui Vlad Ruja.

Încrederea este importantă pe drumul spre succes, aşa că asistenţii medicali trebuie să aleagă colaboratori de încredere!

Încearcă şi tu! Trimite-ne CV-ul tău!

3
Urările echipei VR Personal la începutul anului 20...

Postari Asemanatoare