Șansa asistenţilor recunoscuţi de statul german

Șansa asistenţilor recunoscuţi de statul german

Asistenţii recunoscuţi de statul german au şansa de a face un pas înainte în carieră

Asistenţii recunoscuţi de statul german au acum şansa de a face un pas înainte în cariera lor în Germania. Dacă aleg să profite de această şansă, ei pot pune bazele propriei viziuni de viitor. VR Personal a semnat recent un nou contract de colaborare cu un lanţ de centre pentru seniori, iar asta înseamnă că putem pune la dispoziţia asistenţilor recunoscuţi de statul german noi locuri de muncă în toată Germania, în cele mai bune condiţii. Lanţul de centre pentru seniori este unul recunoscut pe piaţa germană și oferă joburi de viitor, în condiţii foarte bune, cu salarii competitive, zile libere și concedii, dar și cu multe alte avantaje.

Misiunea VR Personal a fost dintotdeauna să aducă românilor cele mai bune oferte de muncă, cu salarii competitive şi în cele mai bune condiţii.

VR Personal este alături de români şi îi ajută să meargă înainte, oferindu-le şansa de a lucra pentru un lanţ de centre pentru seniori recunoscut pe piaţa germană. Aici vor avea parte de tot respectul pe care îl merită încă din prima zi de muncă, pentru că vor lucra alături de adevăraţi profesionişti, zi de zi. Mai mult decât atât, fiind vorba de un lanţ de centre pentru seniori, noi joburi sunt disponibile în diferite oraşe din întreaga Germanie


Tu în ce oraș vrei să lucrezi?


Toate includ aceleaşi avantaje, iar cel mai apropiat job ar putea fi chiar foarte aproape de tine! În plus, beneficiile sunt incontestabile: zile libere, concedii, bonusuri şi prime, plus un salariu cu adevărat competitiv.

VR Personal vine în ajutorul românilor care sunt asistenţi recunoscuţi de statul german şi îi ajută să facă un pas înainte

Pentru ei, am semnat acest nou contract, iar acesta include noi locuri de muncă cu contracte semnate direct cu angajatorul german, cu zile libere și concedii garantate, dar și cu salarii competitive pe piaţa germană. În plus, compania noastră este alături de români la fiecare pas, de la găsirea unei cazări ideale pentru nevoile lor, până la asistenţă permanentă în medierea tuturor conflictelor care ar putea apărea la noul loc de muncă. De asemenea, familia este extrem de importantă pentru VR Personal, aşa că echipa noastră îi ajută pe români inclusiv să-şi aducă familiile aproape.

Cea mai importantă veste bună pentru asistenţii recunoscuţi de statul german este că acum pot profita de şansa oferită de VR Personal cu zero costuri şi zero riscuri! Ei au şansa de a lucra în cele mai bune condiții, în cadrul unui lanţ de centre pentru seniori recunoscut în Germania. Aici, şi tu poţi beneficia de respect, recunoaştere şi remuneraţie competitivă încă din prima zi de lucru. În plus, vei avea la dispoziție mai mult timp liber, un salariu mai bun, un mediu de lucru plăcut și şansa de a-ţi construi propria viziune de viitor.

VR Personal ajută românii să facă un pas înainte în cariera lor în Germania, iar acum te poate ajuta şi pe tine!

6
Informaţii importante pentru românii care vor să l...
Oportunitate importantă pentru asistenții recunosc...

Postari Asemanatoare