Andreea Lazăr, noua membră a echipei VR Personal

Andreea Lazăr, noua membră a echipei VR Personal

VR Personal este mai mult decât o simplă companie de recrutare, VR Personal este o adevărată echipă de prieteni care şi-a propus să ajute românii să înceapă o viaţă nouă în Germania, cu un job nou. Pentru a reuşi să le oferim tuturor românilor care apelează la noi experienţe de top în proiectul "Muncă şi Integrare în Germania", echipa noastră s-a îmbogăţit recent cu o nouă membră de valoare, Andreea Lazăr. Pe ea o recomandă atât experienţa extinsă în recrutare, cât şi personalitatea amabilă, prietenoasă şi mereu dornică să ajute.

Sunt foarte deschisă la a colabora frumos cu românii care vor să-şi construiască viziunea de viitor în Germania. Sunt foarte deschisă şi foarte încântată să fac parte din echipa VR Personal.

Andreea Lazăr

Ea va ţine legătura cu românii care vor să lucreze în domeniul medical în Germania, fie că este vorba de asistenţi sau infirmieri cu recunoaştere în Germania sau de persoane care lucrează momentan în România. Din frumosul oraş Braşov, Andreea va ţine legătura cu toţi cei interesaţi şi îi va ajuta de la primul pas în recrutare şi până când ajung la un angajator german serios.

Pentru că are o vastă experienţă în recrutare, Andreea ştie că orice român care doreşte să-şi construiască viziunea de viitor în Germania are câteva îngrijorări. 

"Frica de nou şi teama de a părăsi zona de confort se numără printre cele mai mari temeri" spune ea. 

Andreea Lazăr s-a alăturat echipei noastre tocmai pentru a ajuta românii să depăşească toate aceste temeri şi să facă un pas înainte către un viitor de succes. Alături de un partener de nădejde, aşa cum este VR Personal, totul e mai uşor! 

De la depăşirea birocraţiei şi găsirea unui loc de muncă cu un salariu competitiv şi un contract direct cu angajatorul german, la cursurile gratuite de limba germană şi până la găsirea unei locuinţe ideale, VR Personal este mereu alături de români.

În plus, este important să ştii că VR Personal este alături de români la fiecare pas înainte în carieră, dar şi la gestionarea conflictelor care pot apărea la locul de muncă şi la demersurile necesare pentru a le aduce familiile aproape. 

Cu VR Personal, eşti mereu printre prieteni şi niciodată singur!

7
Proiectul «Muncă și Integrare în Germania» în 2023
VR Personal este alături de tine şi în vacanţă, şi...

Postari Asemanatoare