Oportunitate importantă pentru asistenții recunoscuți de statul german!

Oportunitate importantă pentru asistenții recunoscuți de statul german!

Toți asistenții care au recunoaștere în Germania pot profita acum de o oportunitate importantă, oportunitate care le va schimba cariera și îi va ajuta să-și construiască propria viziune pentru un viitor mai bun.

VR Personal a semnat recent un nou contract de colaborare cu o clinică de top din Germania, iar asta înseamnă noi joburi pentru asistenții recunoscuți de statul german. Această clinică este recunoscută la nivel internațional și oferă locuri de muncă în condiții de excepție, în spital, cu salarii de top, zile libere și concedii garantate, dar și cu multe alte beneficii.

VR Personal știe că mulți asistenți români cu recunoaștere în statul german trudesc ani de zile în mediul privat, unde lucrează adesea zi de zi, cu prea puține pauze sau concedii. Mulți desfășoară și activități de infirmerie, ocupându-se de toate nevoile pacienților lor, de la schimbat și pansarea rănilor și până la administrarea medicamentelor și injecțiilor. Alții lucrează în azile speciale, adesea în condiții foarte grele, din cauza lipsei de personal.

Însă toate acestea se pot schimba chiar acum, cu ajutorul unei noi oportunități importante oferite de VR Personal!

VR Personal vă ajută să faceți un pas înainte și să lucrați în cadrul unei clinici germane de top, clinică recunoscută și la nivel internațional. Aici vă așteaptă o echipă de medici și asistenți de elită, care vă poate ajuta să vă dezvoltați mult pe plan profesional. În plus, mediul de lucru cu adevărat profesional vă oferă și alte posibilități de dezvoltare, așa cum sunt activitățile, cursurile și seminariile de specialitate, dar și plusuri importante la capitolul timp liber: de la zile libere oferite săptămânal și până la concediile care vă vor ajuta să vă încărcați bateriile periodic. Să vă mai spunem și că toate acestea sunt disponibile chiar acum împreună cu un salariu competitiv și alte prime și bonusuri de excepție?

Echipa VR Personal este alături de tine

Echipa VR Personal este alături de toți asistenții medicali recunoscuți în Germania care doresc să facă un pas în față în carieră și să profite de o oportunitate importantă.

Pentru ei, oferim noi joburi de excepție, cu contracte semnate direct cu angajatorul german, pe perioadă nedeterminată, zile libere și concedii garantate, dar și salarii la nivelul angajatorului, adică de top.

În plus, echipa noastră vă este alături la fiecare pas și vă ajută atât la capitolul închirierii unei locuințe perfecte pentru a vă satisface toate nevoile, cât și prin oferirea de asistență pe tot parcursul carierei dumneavoastră în Germania. Toate acestea fac parte din oportunitatea importantă pe care o oferim chiar acum, cu zero comision și zero riscuri! 

Dacă faceți parte dintre asistenții români recunoscuți de statul german, profitați acum de oportunitate oferită de VR Personal și bucurați-vă de o nouă șansă! Veți avea ocazia să lucrați în cele mai bune condiții, în cadrul unei clinici de top din Germania.  

Aici vă veți pune în aplicare toate cunoștințele și veți fi recompensați cum se cuvine pentru munca depusă în cele mai bune condiții. În plus, veți avea la dispoziție mai mult timp liber, un salariu mai competitiv, un mediu de lucru mult mai plăcut și mai mult respect.

VR Personal vă ajută să faceți un pas înainte în carieră, fără comision și fără riscuri!

5
Șansa asistenţilor recunoscuţi de statul german
Un nou contract semnat!

Postari Asemanatoare