Proiectul «Muncă și Integrare în Germania» în 2023

Proiectul «Muncă și Integrare în Germania» în 2023

Fiecare an nou înseamnă noi idei, noi şanse de reuşită, dar şi noi paşi făcuţi împreună spre succes. Echipa VR Personal ştie că toate acestea sunt posibile doar cu 100% implicare şi muncă, ingredientele secrete din proiectul nostru. Începând cu luna ianuarie, lucrăm deja la noile idei de îmbunătăţire a proiectului "Muncă şi Integrare în Germania", care poate deveni unul cu şi mai mult succes în 2023. Asta înseamnă că vom semna noi contracte cu angajatori germani capabili să ofere condiţii de muncă de top, dar şi că vom deschide porţile proiectului către şi mai mulţi asistenţi şi infirmieri români.

Ce trebuie să ştie asistenţii şi infirmierii români

La începutul acestui an, colega noastră Andreea şi-a propus să aducă în discuţie temerile românilor care visează la un nou job în domeniul medical din Germania. Ea vorbeşte zilnic cu români aflaţi în căutarea unor locuri de muncă de top aici şi ştie exact care sunt grijile lor: frica de ce e nou în altă ţară şi teama de a-şi părăsi zona de confort. Andreea spune însă că orice asistent medical şi infirmier român "merită o carieră de succes în Germania" şi promite să rămână alături de ei până la împlinirea acestui vis. Cum? Prin transformarea proiectului "Muncă şi Integrare în Germania" într-unul din ce în ce mai bun!

Anul trecut, Andreea l-a însoţit pe Vlad Ruja la Târgu Jiu, unde au vizitat împreună şcolile dedicate asistentelor şi asistenţilor medicali din România. Aici, echipa VR Personal a ajutat elevii de acum să înţeleagă condiţiile de muncă de mâine, dar şi să aibă acces la joburi de top în domeniul medical din Germania

"Am fost fericiţi să găsim aici elevi din domeniul medical bine pregătiţi şi serioşi, care ar putea începe şi mâine să-şi construiască viziunea de viitor în Germania," a spus Vlad, care este hotărât să continue activităţile educaţionale şi în 2023. 

Reuşitele VR Personal, reuşitele asistenţilor medicali români

Vizita făcută de echipa VR Personal la şcolile din Târgu Jiu a fost doar unul dintre evenimentele anului 2022 şi multe altele, la fel de importante, şi-au pus amprenta asupra proiectului "Muncă şi Integrare în Germania". Cele mai importante au fost semnarea de noi contracte cu peste 200 de spitale şi centre de seniori din Germania, care reprezintă angajatori de top pentru români şi care pot oferi locuri de muncă de top. 

Ce înseamnă asta? În primul rând, un contract direct cu angajatorul, salariu corespondent cu noua grilă de aici şi multe alte avantaje.

În afară de semnarea acestor contracte importante, anul trecut a fost marcat şi de alte evenimente fericite, aşa cum a fost participarea la târgul de joburi organizat de ExpoMedics la Iaşi. Aici, echipa VR Personal a explicat românilor interesaţi că proiectul "Muncă şi Integrare în Germania" înseamnă mai mult decât un simplu job în acest stat european. El include locuri de muncă cu contract direct, salariu cu adevărat european, prime, bonusuri şi zile libere, dar şi alte avantaje: locuinţă, cursuri de limba germană, asistenţă pe parcursul desfăşurării activităţii profesionale în Germania şi multe alte beneficii.

În 2023, eu şi întreaga echipă VR Personal vom lucra şi mai mult la dezvoltarea proiectului "Muncă şi Integrare în Germania". Ştim deja că asistenţii medicali şi infirmierii români merită respect şi cele mai bune condiţii de muncă şi vom face tot posibilul să le oferim şi de acum înainte.

a spus Vlad Ruja.

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de un nou loc de muncă în domeniul medical din Germania, dar şi de toate avantajele pe care ţi le oferă echipa noastră?

10
Primii paşi în sistemul medical din Germania: aleg...
Andreea Lazăr, noua membră a echipei VR Personal

Postari Asemanatoare