Un nou contract semnat!

Un nou contract semnat!

Românii care vor să-şi construiască viziunea de viitor în Germania pot profita acum de o nouă şansă oferită de VR Personal

Echipa noastră a semnat un nou contract, recent, cu un lanţ de centre de seniori foarte cunoscut în Germania. Acest contract include şanse importante pentru românii care îşi doresc locuri de muncă mai bune, cu mai multe beneficii şi avantaje. VR Personal îi ajută pe aceştia să facă un pas înainte în cariera lor din Germania și să-și construiască o viziune mai bună de viitor. Toate acestea pot începe chiar acum, cu un nou loc de muncă!

Importanţa unui loc de muncă de viitor 

Vlad Ruja a declarat recent că a creat VR Personal ştiind foarte bine ce a trăit şi el în Gemania şi înţelegând toate greutăţile cu care se confruntă românii atunci când încep o viaţă nouă în această ţară.

VR Personal este viziunea mea pentru un viitor mai bun al românilor care vin aici. Îmi doresc ca procesul lor de adaptare aici să nu dureze atât de mult cât a durat în cazul meu

by Vlad Ruja

Noul contract semnat de VR Personal cu lanţul de centre pentru seniori cunoscut în Germania pune la dispoziţia românilor joburi serioase, de lungă durată, cu contracte semnate direct cu angajatorul, în cele mai bune condiţii.

Asta înseamnă mai mult respect pentru români, dar şi salarii realmente competitive pentru piaţa germană, prime şi bonusuri, zile libere şi concedii. Un astfel de loc de muncă reprezintă o adevărată şansă de integrare în comunitatea germană şi un prim pas făcut cu dreptul către un viitor mai bun.

Mai multe şanse, mai multe avantaje Foarte mulţi români doresc să-şi schimbe viitorul într-unul mai bun, iar primul pas este, cu siguranţă, un nou loc de muncă de viitor, aşa cum oferă VR Personal.

Cu toate acestea, un viitor mai bun înseamnă şi o locuinţă mai bună, integrare completă în Germania şi ajutor la fiecare pas înainte. "Vreau ca toţi cei care îşi doresc să-şi găsească un loc de muncă în Germania să ştie că au alături o echipă, echipa VR Personal," spune Vlad Ruja. VR Personal este alături de români atât în ceea ce priveşte găsirea unui loc de muncă mai bun, cât şi la toate celelalte aspecte ale integrării lor în Germania.

Asta înseamnă că VR Personal oferă românilor ajutor la găsirea unei locuinţe perfecte pentru nevoile lor, cursuri de limbă germană, asistenţă la aducerea familiei aproape, dar şi la medierea conflictelor care pot apărea la locul de muncă. Mai mult, toate acestea sunt absolut gratuite, pentru că VR Personal încheie contracte cu firmele germane care îşi doresc angajaţi din România şi poate astfel să ofere aceste servicii fără să perceapă comisioane de la români. 

Aceştia pot profita acum de o nouă şansă utilă în construirea viziunii lor de viitor în Germania, fără taxe, fără comisioane şi fără riscuri!

5
Oportunitate importantă pentru asistenții recunosc...

Postari Asemanatoare