VR Personal este alături de tine şi în vacanţă, şi la şcoală

VR Personal este alături de tine şi în vacanţă, şi la şcoală

Echipa VR Personal ştie foarte bine că într-o carieră de succes contează şi concediile, bonusurile şi zilele libere garantate, dar şi o bună pregătire în domeniu, mai ales în domeniul medical. De aceea, atunci când vine vorba despre românii care vor să-şi construiască viziunea de viitor în Germania, VR Personal este alături de ei atât în ceea ce priveşte găsirea unui job de viitor, cu zile libere şi concedii optime, cât şi în ceea ce priveşte dezvoltarea profesională continuă, la cele mai înalte standarde europene. De aceea suntem alături şi de şcolile din Târgu Jiu!

Echipa VR Personal a vizitat şcolile din Târgu Jiu

În timp ce mulţi profesionişti se pregătesc de concediu, echipa noastră a ales să înceapă vara cu dreptul, aşa că a vizitat şcolile din domeniul medical, din Târgu Jiu. 

Pe parcursul săptămânilor trecute, Andreea şi Vlad s-au întors pe băncile şcolii, nu ca elevi, ci pentru a împărtăşi secretele profesionale dobândite pe parcursul desfăşurării programului "Muncă şi Integrare în Germania"

Alături de profesori, dar şi de elevii care vor deveni profesionişti de calibru în domeniul medical european, echipa VR Personal a discutat despre tot ce înseamnă construirea unei cariere de succes în domeniul medical, în Germania.

Andreea şi Vlad s-au bucurat să găsească în Târgu Jiu elevi serioşi şi bine pregătiţi, capabili să facă faţă tuturor provocărilor din domeniul medical european. Aici, ei au cunoscut tineri talentaţi şi profesionişti, care întrunesc toate condiţiile necesare pentru a lucra într-un spital european sau în centrele de seniori de top din Germania

Mai mult, echipa VR Personal s-a bucurat să vadă în toţi aceşti tineri dorinţă de mai bine şi entuziasm pentru schimbare. Andreea şi Vlad promit să rămână alături de ei de la primii paşi în Germania şi pe tot parcursul carierei lor medicale de aici!

Promisiunea echipei noastre, o promisiune de viitor

Încă de la înfiinţare, VR Personal a avut un scop precis, acela de a ajuta românii să aibă parte de cele mai bune experienţe profesionale în domeniul medical, în Germania. Asta înseamnă atât un job de viitor, la un spital sau la un centru de seniori de top, capabil să ofere un salariu competitiv la nivel european, cât şi bonusuri la angajare şi bonusuri de performanţă, concedii şi zile libere garantate. Mai mult, ştim prea bine că o carieră de succes în domeniul medical implică şi multe alte aspecte importante, iar echipa noastră este mereu gata să le ofere!

De la cursurile de limba germană pe care le oferim 100% gratuit, pentru a ne asigura că românii noştri se vor simţi în Germania ca acasă, şi până la locuinţele confortabile pe care le punem la dispoziţie alături de partenerii noştri, VR Personal este mereu aici să ajute românii. În plus, echipa noastră oferă consiliere gratis pentru toate documentele necesare la angajare, dar şi la medierea conflictelor care ar putea apărea aici, la locul de muncă.

VR Personal este locul în care tu contezi, locul în care toţi românii contează!

6
Andreea Lazăr, noua membră a echipei VR Personal
Care sunt condiţiile şi primii paşi la un nou loc ...

Postari Asemanatoare