Și tu poți începe o carieră în domeniul medical din Germania, cu recunoaștere profesională

Și tu poți începe o carieră în domeniul medical din Germania, cu recunoaștere profesională

La VR Personal, veștile bune apar în toate formele: într-o simplă conversație, la telefon și pe WhatsApp sau într-un interviu de angajare de succes. Astăzi, însă, veștile bune de la VR Personal vin în format video. 

"V-aş recomanda să vă aşezaţi pe un scaun," a spus Vlad, ştiind că surpriza pe care i-o pregătise doamnei era una de proporţii. 

"Nu cred," a spus ea, până ca bucuria veştii să o copleşească. Reacţia doamnei Carmen este una în care se vede uşor bucuria sinceră, bucuria că poate începe o carieră în domeniul medical din Germania exact aşa cum şi-a dorit: cu recunoaşterea profesională deja obţinută! 

Îți dorești și tu o carieră în domeniul medical din Germania?

Fie că ești asistent medical recunoscut de statul german, sau fară recunoaștere, noi avem o veste bună pentru tine! Echipa VR Personal iți oferă acum șansa de a găsi un loc de muncă de viitor, care include contract direct cu angajatorul german, salariu european, bonusuri, zile libere, o locuință exact așa cum îți dorești și multe alte beneficii!

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de un nou loc de muncă în domeniul medical din Germania, dar şi de toate avantajele pe care ţi le oferă echipa noastră?

4
O nouă poveste de succes: cum a reuşit Ana-Maria s...
Emilia a obținut recunoașterea profesională de asi...

Postari Asemanatoare