Cunoaşte şi tu echipa VR Personal!

Cunoaşte şi tu echipa VR Personal!

Asistenţii medicali români care visează la o carieră de succes în Germania ştiu deja că echipa VR Personal este un aliat de nădejde. Mereu alături de ei, aceasta îi ajută atât să-şi găsească un loc de muncă de viitor, cu contract direct cu angajatorul german, salariu corespondent cu noua grilă de aici şi multe beneficii, cât şi în materie de găsire a locuinţei, obţinere a recunoaşterii profesionale, aducere a familiei aproape, consultanţă şi mediere a conflictelor care pot apărea la locul de muncă. 

Pentru a afla mai multe despre toate aceste avantaje, trebuie să faci şi tu cunoştinţă cu echipa VR Personal!

Vlad Ruja, fondatorul VR Personal

Fondator al firmei şi un adevărat mentor pentru echipa VR Personal, Vlad a sărbătorit recent 10 ani de succes profesional în Germania. 

Experienţele pe care el le-a trăit în această ţară, atât cele pozitive, cât şi greutăţile, l-au îndemnat să creeze un proiect care să ajute toţi asistenţii medicali români care vor să-şi dezvolte o carieră de succes aici, rapid şi uşor. 

Aşa a luat naştere Proiectul "Muncă şi Integrare în Germania", un proiect de succes, creat de un român de succes! 

În timp, lui Vlad i s-au alăturat şi alţi profesionişti în recrutare, toţi împărtăşind valorile lui: transparenţă, corectitudine şi profesionalism.

Află mai multe despre Vlad Ruja, fondatorul VR Personal, AICI!

Andreea Lazăr, o adevărată profesionistă în recrutare

În toamna anului trecut, echipa VR Personal a spus "bine ai venit" unei noi membre de valoare, pe numele ei Andreea Lazăr. 

Cu o experienţă vastă în recrutarea de personal medical în Germania, Andreea s-a alăturat echipei cu gânduri bune şi cu intenţia de a oferi asistenţilor medicali români cele mai bune condiţii de muncă în această ţară europeană

"Sunt foarte deschisă la a colabora frumos cu românii care vor să-şi construiască viziunea de viitor în Germania," spunea atunci Andreea. 

În timp, Andreea a devenit unul dintre membrii de top ai echipei, mereu atentă să ofere românilor cele mai bune şanse de viitor.

Află mai multe despre Andreea Lazăr AICI!

Laura Roman, noua membră a echipei VR Personal

La fel ca Vlad, Laura s-a alăturat echipei VR Personal datorită experienţei ei vaste în Germania. 

Spre deosebire de el, însă, Laura a lucrat ca infirmieră, asistentă medicală şi manager de răni. 

Cei peste 7 ani de experienţă în domeniul medical din Germania au ajutat-o să înţeleagă atât care sunt cerinţele angajatorilor germani din acest domeniu, cât şi care sunt paşii de urmat pentru o carieră de succes aici. 

De aceea, Laura este în măsură să explice fiecărui asistent medical român tot ce trebuie să facă pentru a-şi găsi un loc de muncă ideal, dar şi care sunt alternativele cele mai potrivite pentru el.

Află mai multe despre Laura AICI!

Și tu poți începe o carieră în domeniul medical din Germania

Echipa VR Personal este alături de toţi asistenţii medicali români care vor să înceapă o carieră de succes în Germania, încă de la primii paşi. Vlad, Andreea şi Laura sunt cei trei membri ai echipei care ţin mereu legătura cu românii noştri dragi, de la propunerile de locuri de muncă şi până la oferirea de servicii gratuite de consultanţă pe întreaga perioadă de desfăşurare a carierei lor aici.

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de un nou loc de muncă în domeniul medical din Germania, dar şi de toate avantajele pe care ţi le oferă echipa noastră?

3
Urările echipei VR Personal la începutul anului 20...
Laura Roman, noua membră a echipei VR Personal

Postari Asemanatoare