Informaţii importante pentru românii care vor să lucreze în domeniul medical din Germania

Informaţii importante pentru românii care vor să lucreze în domeniul medical din Germania

VR Personal, ajutorul tău la angajarea în domeniul medical din Germania, îţi pune la dispoziţie o serie de informaţii extrem de importante referitoare la tot ce înseamnă construirea viziunii tale de viitor în această ţară europeană. În primul rând, trebuie să ştii că este extrem de important să porneşti pe drumul Germaniei alături de o firmă la fel de serioasă ca tine, care să îţi ofere un contract semnat direct cu angajatorul german, documente traduse şi uşor de înţeles şi tot suportul de care ai nevoie.

De ce alegem să îţi oferim aceste informaţii importante

Foarte mulţi români ajung la VR Personal abia după ce au avut alte experienţe nefericite cu alte firme. Este cazul lui A., asistentă medicală şi mămică a unei fetiţe de 10 ani, pentru care a şi plecat în Germania. A. a avut parte de o colaborare nereuşită cu firma care a adus-o în Germania. Ne-a mărturisit că nu a avut contract semnat cu angajatorul german, că a ajuns în Germania fără a avea un job asigurat şi că, vreme de 2 luni de zile, a trăit din economiile pe care şi le făcuse în România. În plus, firma care a adus-o nu i-a oferit nici jobul promis, nici vreun altfel de ajutor în Germania.

"Visam să lucrez în domeniul medical, în Germania" spune A., care se lupta din răsputeri să rezolve situaţia dificilă în care s-a aflat ca urmare a colaborării ei cu această firmă. Din fericire, A. a ajuns la VR Personal şi, în doar 2 zile, Vlad Ruja a ajutat-o să-şi găsească jobul visat şi să semneze noul contract de muncă. Dacă de la cealaltă firmă a avut parte de "lipsă de respect", aşa cum spune chiar ea, de promisiuni deşarte şi de interviuri eşuate special, VR Personal a ajutat-o să-şi recâştige încrederea în sine, în Germania şi în mai bine.

Cum să ai o experienţă pozitivă la angajarea în Germania

Situaţia lui A. a fost una foarte dificilă şi, cel mai important, nu a fost una rară. Ea ne-a mărturisit că, până să ajungă la VR Personal, îşi cheltuiese toate economiile din România şi se pregătea să se întoarcă acasă, unde o aştepta fetiţa ei de 10 ani, care are nevoie de o serie de operaţii şi tratamente medicale. "N-am mai putut să mănânc ori să trăiesc" ne-a spus A., pentru care stresul şi supărarea ajunseseră la cote maxime. Cu ajutorul echipei noastre, s-a angajat ca asistentă medicală în doar două zile, dovedind seriozitate, profesionalism şi experienţă în domeniu.

Din păcate, aceste calităţi se pot dovedi insuficiente dacă eşti pe cont propriu în Germania şi nu ai alături un partener de încredere, la fel de serios ca tine. De aceea, VR Personal a creat programul "Muncă şi Integrare în Germania", un program dedicat românilor care vor să-şi construiască viziunea de viitor aici. Acesta se bazează pe contracte semnate direct cu angajatorul german, cu salarii competitive la nivel european, prime, bonusuri şi zile libere, dar şi locuinţe ideale şi cursuri de limba germană, la nevoie.

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de un nou loc de muncă în domeniul medical din Germania, dar şi de toate avantajele pe care ţi le oferă echipa noastră?

7
Șansa asistenţilor recunoscuţi de statul german

Postari Asemanatoare