Un interviu despre dorinţa de a munci și a se integra în Germania

Un interviu despre dorinţa de a munci și a se integra în Germania

Doamna Vetuţa tocmai a acordat un INTERVIU despre dorinţa de a munci și a se integra în Germania, dar și despre modul în care a ajutat-o VR Personal să obţină acest lucru!

"Cu VR Personal am luat legătura prin pagina lor de web", spune doamna Vetuţa.

"Am discutat cu domnul Vlad Ruja că vreau să ajung şi eu în Germania pentru un loc de muncă, iar dânsul mi-a programat un interviu cu domnul director de aici, de la instituţie", continuă doamna, care acum trăieşte, lucrează şi se integrează frumos în Germania.

VR Personal ajută toţi românii care doresc să-şi construiască viziunea de viitor în această ţară europeană, cu găsirea unui loc de muncă care să le ofere contract direct cu angajatorul german, salariu cu adevărat competitiv şi multe beneficii, dar şi cu alte aspecte, precum găsirea unei locuinţe exact aşa cum îşi doresc. "VR Personal m-a ajutat să găsesc cazarea potrivită, cu înregistrarea la primărie şi cu multe alte aspecte", spune doamna Vetuţa.

"Am avut norocul să am atâta ajutor, pentru că am primit ajutor de la VR Personal din toate punctele de vedere", mai spune doamna.

VR Personal va rămâne alături de doamna Vetuţa la fiecare pas în cariera ei din Germania şi o va ajuta să se integreze aici uşor şi frumos. Vestea bună este că acum poţi beneficia şi tu de ajutorul VR Personal, dacă îţi doreşti o carieră de viitor în Germania şi o viaţă mai bună aici. Tot ce trebuie să faci este să descoperi oportunitatea de job potrivită pentru tine!

Lasă-te inspirat de povestea doamnei Vetuţa şi trimite-ne CV-ul tău! Împreună, putem începe să construim şi viziunea ta de viitor în Germania.

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de un nou loc de muncă în domeniul medical din Germania, dar şi de toate avantajele pe care ţi le oferă echipa noastră?

10
VR Personal sărbătoreşte poveştile de succes ale r...
VR Personal - locul unde chiar contezi!

Postari Asemanatoare